Tule tutustumaan tuntitarjontaamme! Aerobic-tunnilla pääset kohottamaan kuntoa hyvän musiikin tahdissa hyvässä seurassa.

Aerobic kehittää peruskuntoa ja kestävyyttä. Tunnin sisällöstä riippuen pääpaino on jollakin seuraavista osa-alueista: hapenottokyky, lihaskestävyys, koordinaatiokyky tai liikkuvuus. Tuntien pituus on 55 minuuttia. Jokaisen tunnin lopussa on venyttely osuus.

Aerobic-harrastusta varten Sinun ei tarvitse tehdä mittavia varustehankintoja. Aerobic-tuntia varten tarvitset sisäliikuntatossut sekä joustavan asun ja juomapullon. Myös pieni hikipyyhe on hyvä ottaa mukaan. Omaa mattoa tai alustaa et tarvitse. Kaikki tunneilla tarvittavat välineet löytyvät salilta. Janojuomaksi sopii hyvin vesi tai urheilujuoma. Tunnin ohjaaja antaa myös mielellään neuvoja ja ohjeita oikeanlaisen liikunta-asun ja kenkien valinnasta.

Seuraa myös kampanjailmoitteluamme verkkosivuilla ja paikallislehdissä. Järjestämme pari kertaa vuodessa teemapäiviä sekä maksuttomia tutustumiskäyntejä ryhmäliikuntatunneille. Klubillamme voit osallistua myös ilmaisiin Nike Rockstar workout aerobic-tunteihin kampanjan aikana.

Huom! Pumppi tunnille on AINA varattava paikka etukäteen. Varaa paikkasi joko paikan päällä tai soittamalla (019) 524 4066

 

Kuntoklubilla on monipuolinen aerobic tunti valikoima. Löydät Sinulle sopivimman vaihtoehdon tutkimalla alla olevia tuntikuvauksia ja tulemalla rohkeasti kokeilemaan. Kuntoklubi panostaa myös ohjaajien jatkuvaa kouluttamiseen, joten tuntimme ovat laadukkaita ja tarjonta monipuolista. Tavataan iloisen liikkumisen merkeissä!

Huom! Pumppi tunnille on AINA varattava paikka etukäteen. Varaa paikkasi joko paikan päällä tai soittamalla (019) 524 4066.

AEROBIC TUNTIEN KUVAUKSET

 

Body Camp

Kehonmuokkausleiri, jossa taistellaan läpi rankkojen, mutta yksinkertaisen lihaskuntoliikesarjojen. Alun rivakan lämmittelyn jälkeen hiljennytään hetkeksi ja keskitytään tulevaan suoritukseen.  Work work work!

 

FASCIAL

Fascial on kokonaisvaltaista toiminnallista liikkuvuus- ja lihaskuntoharjoittelua jonka tavoitteena on voimantuoton, tasapainon ja koordinaation sekä liikkuvuuden paraneminen. Nimi FasciaTraining viittaa koko kehon toiminnalliseksi kokonaisuudeksi yhdistävään sidekudosverkkoon joka vaikuttaa edellä mainittuihin ominaisuuksiin.

Keskeisiä tavoitteita tunnilla ovat myös rauhoittuminen, rentoutuminen, keskittyminen ja suorittamisen välttäminen. Harjoittelu tapahtuu rauhallisessa, tunnelmallisessa ympäristössä oman kehon rytmissä.

PUMPPI

Tämä on tehokas lihaskestävyyttä harjoittava tunti. Välineinä käytetään levytankoa, johon voit itse valita painot 1-5 kg levypainoista. Lisäksi käytetään step-penkkiä ja käsipainoja. Tunti alkaa 10min helpolla lämmittelyllä jatkuu 45 min lihaskuntoharjoittelulla ja päättyy 5min venyttelyihin. Tunti antaa nopeasti tuloksia koko vartaloon. SOPII MYÖS MIEHILLE!
Aikataulustamme löydät tällä hetkellä neljä varsinaista pumppituntia ja kaksi kappaletta spin-pumppeja. Muista, että tunnille täytyy ilmoittautua joko netissä tai paikanpäällä!

PUMPPI 35 min

Etsitkö lyhyttä tehokasta treeniä? Käytä spin-pumpin pumppiosuus hyväksesi, ja tule lyhennettyyn versioon normaalista pumppitunnista. Tunnin sisältö on monipuolinen, mutta ei aivan niin kattava kuin perus-pumppitunnilla. Sopii myös sinulle, joka koet normaalin pumppitunnin liian rankkana. Harjoitusta ennen kannattaa lämmitellä omatoimisesti niin, että lihakset ovat valmiina harjoitukseen.

SWEATBIC

Sweatbic on helppo ja hauska "hikitunti" joka koostuu kappaleittain jaetuista aerobisista- ja lihaskunto-osuuksista. Tunti ei sisällä vaikeita askelsarjoja vaan hauskaa hikoilua musiikin tahtiin. Tunti on rakennettu niin, että siinä vuorottelevat sykettä nostava, sekä lihaskunto-osuus. Lihaskunto-osuudessa keskitytään pääosin kahteen-kolmeen lihasryhmään kerrallaan per/ohjelma.

ZUMBA

Zumbassa yhdistyvät latinalaiset tanssirytmit ja kuumimmat tanssihitit. Salsa, cumbia, reggaeton ja merengue vievät mukanaan ja kunto kohoaa kuin itsestään! Tanssiaskeleet ovat helppoja ja jokainen biisi sisältää pienen tanssin. Zumba on hyvä tapa yhdistää hauskanpito ja kuntoilu!

RoundWorkout

RoundWorkout on lihaskuntotunti jossa käytetään välineinä mm. kahvakuulaa, käsipainoja ja oman kehon painoa. Tunti on  kuntopiirimäinen, ja se ei sisällä askelsarjoja.

 

Tuntiselosteet:

PUMPPIMIX

Pumppimix yhdistää perinteisen kestovoimaharjoittelun rinnalle myös nopeusvoima- ja maksimivoimaharjoitteita. Monipuolinen harjoitus antaa haastetta koko keholle. Apuvälineinä tangot, levypainot ja käsipainot.

CORETOTAL

CoreTotal-tunnilla harjoitetaan keskivartalon voimaa, hallintaa ja liikkuvuutta. Liikkeet suoritetaan kiertoharjoittelutyyppisesti vuorotellen sykettä kohottavien osuuksien kanssa. CoreTotal harjoitus suoritetaan pääosin oman kehon painoa hyödyntäen

 

Ke klo 18:30 Niska-hartiatunti
Tämä jumppa on jokaisen päätetyötä tekevän viikon TÄRKEIN treeni. Lämmitämme kroppaa ensin helpoilla askelkuvioilla, jonka jälkeen vahvistamme ryhtiä tehokkailla lihaskuntoliikkeillä. Tehostamme  liikkuvuutta harjoittavilla liikkeillä niska-, hartia ja selkäseudun liikkuvuutta sekä lopuksi venytämme jännitykset pois. Tule tekemään työasennostasi ryhdikkäämpi!

Pe klo 17:30 RVP
Tervetuloa jumppaaman reidet, vatsa ja pakarat timmiin kuntoon! Alkulämmittelyn jälkeen siirrymme lihaskunto-osuuksiin työstämään jokaista lihasryhmää erikseen. Osuuksien välissä lämmittelemme aina lihasryhmät valmiiksi lihastyötä varten. Helppoa perusjumppaa, joka kuuluu jokaisen viikkokalenteriin!

 

Step&body -Uutuus!

Step&body -tunti on tehokas aerobinen tunti, jossa rakennetaan perusaskeleista koostuva koreografinen sarja. Askellusosuuden jälkeen tehdään lihaskuntoa yhteen lihasryhmään keskittyen, vaihtelevalla teemalla, keskivartaloa unohtamatta.

 

STRONG BY Zumba – Uutuus!

 
STRONG by Zumba® Tämä tunti on korkeatehoinen intervallitunti, (HIIT high intensity tempo training) jossa musiikki motivoi sinua haastamaan itsesi mukavuusalueen ulkopuolelle. Täydellisesti musiikin kanssa synkronoidut liikkeet auttavat sinua harjoittelemaan kovempaa ja saavuttamaan nopeammin omat liikunnalliset tavoitteesi. Omalla kehonpainolla tehtävät, koko kehoa kuormittavat liikkeet (kuten kyykyt, burpeet, punnerrukset ja haaraperushypyt) kehittävät tehokkaasti kestävyyskuntoa, voimaa ja nopeutta.
 
 
DANCE FUSION – Uutuus!

Perjantai-illan etkot! Tunnilla bailataan hymyt huulilla sykettä nostaen ja lantiota liikuttaen. Musiikki on sekoitus eri kulttuureista; mukana mm. Latino ja Bollywood. Aiempaa tanssikokemusta ei tarvitse olla. Tunti sopii hyvin myös miehille!  

 
HATHA JOOGA – Uutuus!

Ihana ja rauhallinen laskeutuminen viikonloppuun. Tunnilla tehdään lempeitä sekä kehoa ja mieltä hoitavia, että hieman vaativampiakin asanoita (jooga-asentoja). Tällä tunnilla ei tarvitse suorittaa vaan jokainen tekee asanat omaa kehoa kuunnellen. Aiempaa kokemusta ei joogasta tarvitse olla. Tunti sopii niin aloittelijoille kuin kokemusta omaaville joogeille.

 
 
STRETCH AND RELAX – Uutuus!
 

Sunnintai-illan pehmeä kehonhuoltotunti. Tunnilla tehdään rentouttavia sekä avaavia joogaan pohjautuvia liikkeitä ja asanoita. Tunnin lopussa 10 minuutin loppurentoutus. Tunti suositellaan tekemään paljain jaloin.